Contact

Aanmelden zwangerschap
Je kunt je aanmelden vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, bij voorkeur vanaf 6 weken. Vul het aanmeldformulier
 in of bel ons op het telefonisch spreekuur.
Mocht je binnen 24 uur na het verzenden van het aanmeldformulier geen reactie hebben ontvangen, controleer dan even je spambox. De ervaring leert dat we daar weleens in belanden! Mocht je onverhoeds toch geen reactie hebben ontvangen mail of bel dan nog een keer!


Een vraag stellen?
Dat kan door het vragenformulier in te vullen of ons te bellen!

Telefonische bereikbaarheid

  • 0184-670601 voor niet dringende vragen.
    Dit nummer kun je bellen voor al je niet dringende vragen en het maken of verzetten van een afspraak.
    Daarvoor hebben wij op maandag, woensdag en vrijdag van 8.45uur tot 9.30 uur hebben wij telefonisch spreekuur. Mocht je ons om de één of andere reden moeilijk op dit nummer kunnen bereiken dan mag je natuurlijk altijd bellen op onze diensttelefoon.
  • 06-22923551 voor dringende vragen, je bevalling en vragen in je kraambed
    Op dit nummer zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor vragen in je zwangerschap waar je mee zit en die niet kunnen wachten tot het telefonisch spreekuur. Dit is tevens het nummer wat je belt als je gaat bevallen en voor vragen in je kraambed.

 

Zijn wij op bovenstaande nummers niet te bereiken dan kun je ons alleen in uiterste nood laten oproepen via de receptie van het Beatrixziekenhuis: 0183-644444

Spreekuurtijden
We hebben op drie dagen spreekuur, in onze praktijkruimte aan de Troelstrastraat.
En wel op de volgende dagen:

Maandag:    ochtend
Dinsdag:      ochtend | middag
Woensdag:  ochtend | avond
Donderdag: ochtend

Routebeschrijving
De praktijk bevindt zich aan de Troelstrastraat 10 in Hardinxveld. Op onderstaande plattegrond zie je waar de praktijk zich bevindt.