Cursussen en informatieavonden

Cursussen
Ter voorbereiding op de bevalling en ook als oefening tijdens de zwangerschap kun je je opgeven voor een zwangerschapscursus. Dit is zeker niet verplicht, maar wel heel zinvol. Het is belangrijk dat je een cursus kiest die het best bij jou en je partner past. Meestal begin je met de cursus tussen de 26e en 32e zwangerschapsweek.
Aanmelden kun je het beste doen vóór de helft van je zwangerschap!

Mogelijke cursussen hier in de omgeving:

Informatieavonden
Je kunt je ook aanmelden voor een combinatie van 2 informatieavonden georganiseerd door onze praktijk in samenwerking met de JGZ en mogelijk gemaakt door de GGD gezondheid en jeugd

VOORLICHTINGSAVONDEN RONDOM BEVALLEN
Vanaf 2018 zijn de voorlichtingsavonden in een nieuw jasje gestoken. De eerste avond staat in het teken van je zwangerschap en aanstaande bevalling. Hierin zal één van onze verloskundigen informatie geven over je bevalling. Aansluitend zal de fysiotherapeut jullie tips en adviezen geven rondom bevallen en je bekkenbodem.

De tweede avond krijg je informatie over de eerste periode met jullie baby, verzorgd door een JGZ-verpleegkundige, met aansluitend de mogelijkheid om 2 workshops te doen, waarbij er 3 keuzemogelijkheden zijn: borstvoeding, babydragen en zwangerschapsyoga.

Frequentie: 3-4x per jaar
Tijd: 19:30-21:30 uur

Je kunt je bij ons aanmelden voor deze voorlichtingsavond:

Ga naar het aanmeldformulier

INFORMATIEAVOND BEVALLEN IN HET BEATRIXZIEKENHUIS
Bij deze avond krijg je informatie over bevallen in het Beatrixziekenhuis en alles erom heen en heb je de mogelijkheid een kijkje te nemen op de verloskamers.